Denne uges spisested er Umashi – der laver ægte japanske retter og har specialiserer sig i at lave den fornemmeste japanske[…]
Se mere »Denne uges spisested er Umashi – der laver ægte japanske retter og har specialiserer sig i at lave den fornemmeste japanske[…]
Se mere »Det nye år kommer til at byde på et helt nyt madkoncept i G.A.S.A.s gamle lagerhal. Stedet bliver forvandlet til[…]
Se mere »Denne uges spisested er Goma – en japansk restaurant som tager udgangspunkt i kaiseki-traditionen, hvor en menu sammensættes af mange[…]
Se mere »Denne uges spisested er Restaurant Flammen – en buffet restaurant der altid har min. 15 slags kød på grillen, hvor udvalget[…]
Se mere »Denne uges spisested er Anarkist Beer & Food Lab – De arbejder med konceptet Pop-up-restaurant hvor de inviterer forskellige kendt[…]
Se mere »Efter nytår åbner Anarkist Beer & Food Lab traditionen tro dørene op med en ny popup-partner i køkkenet. Denne[…]
Se mere »Denne uges spisested er Restaurant Grønttorvet – En af de hyggeligste restauranter i Odense, med en historie tilbage til 1761. Køkkenet er[…]
Se mere »Denne uges spisested er ARO – er et værksted i ordets egentlige forstand. Et værksted hvor håndværkere arbejder ambitiøst, med de bedste[…]
Se mere »Denne uges spisested er A Hereford Beefstouw – hvor velhængte bøffer af oksekød er omdrejningspunktet. Menukort byder på udskæringer for enhver smag,[…]
Se mere »Denne uges spisested er Restaurant Bacchus – her handler det om smagen fra de gode råvarer. Det handler om årstidens smag. Smagen[…]
Se mere »