Nyheder fra Odense Spiseguide

Brasserie Bordeaux Odense

Ugens Spisested – Brasserie Bordeaux

20. november 2023

Denne uges spisested er Brasserie Bordeaux – en autentisk fransk restaurant beliggende i hjertet af Odense.  Restaurant  er kendt for sin charme, varme atmosfære og lækre franske mad. Og deres ambition er at være en af din foretrukne restauranter i Odense, med mad i høj kvalitet til en god pris.

Som en ægte fransk restaurant i Odense C, serveres klassiske franske retter, der er lavet med omhu og kærlighed til det franske køkken. De dygtige kokke bruger kun de fineste råvarer og traditionelle tilberedningsmetoder for at sikre, at deres gæster får en ægte fransk madoplevelse hver gang de besøger restaurant.

 

🌟BØRN SPISER GRATIS I NOVEMBER 🌟

I hele november måned byder Brasserie Bordeaux børnene velkommen til at spise GRATIS frokost! Så tag børnene med under armen – og giv dem en fantastisk dag i fortryllende Odense.
Find deres børnemenu her: https://www.brasseriebordeaux.dk/brunch-frokostrestaurant-odense/#boernemenu

 

Julefrokost & Nytår

Der er fuld fart på julefrokostsæsonen, hvor de både tilbyder deres julemenuen i weekenden og alle hverdage til frokost og aften.
Og det nye år nærmer sig med hastige skridt – hvor de gentager succesen og tilbyder en lækker 4-retters nytårsmenu som takeway.

 

 

TEASER

I starten af januar begynder de en ombygning for at optimere og forbedre deres lokaler. De beholder selvfølgelig Bordeauxs sjæl og stemning, men der bliver flyttet lidt rundt ting og tilføjet nye områder, så de kan byde flere gæster velkommen inden for i 2024. Og det vil også gøre det muligt at afholde flere spændende events, som de har haft stor succes med i 2023.

De fortsætter i det nye år med deres populære vinklubber og selvfølgelig Cheesy tirsdag. Dertil har de en masse aktiviteter og events i pipelinen for det nye år, som de glæder sig til at præsentere for deres kunder.

https://www.brasseriebordeaux.dk/events-odense/

 

 

ÅBNINGSTIDER
Søndag – Torsdag: Kl. 10.00-23.00
Fredag – Lørdag: Kl. 10.00-02.00

 

 

Brasserie Bordeaux
Nørregade 39, Odense C
Tlf. 42 70 36 89

Nyheder fra Odense Spiseguide

Om Odense Spiseguide

På Odense Spiseguide finder du altid opdateret information om restauranter, kommede musik-/ teater- og spisearrangementer. Kontakt os og få din restaurant eller dit arrangement med i guiden.

Odense Spiseguide
Casino Odense