Denne uges spisested er Gringas – med autentisk mexicansk mad og street food i Overgade.
På Gringas er de fleste grøntsager hentes på grønttorvet, øllet er lokalt, husets vin er økologisk og kødet 100% fritgående.
Her bydes på mange små portioner, noget vegansk og vegetarisk, produceret af bruge så mange økologiske produkter som muligt.
Bag gyderne står Geoff Bubear, der ikke helt grøn i branchen. Han er uddannet kok i London, hvor han oprindeligt er fra. Fra 1997 og frem til lukningen af Birdy’s som køkkenchef, hans hjerte har altid ligget i det mexicanske køkken, og det kan smages.
Glutenfri og/eller laktosefri
De fleste retter på Gringas kan laves gluten og laktosefri. Alt laves fra bunden og derfor kan der altid tages hensyn til både vegetarer, veganer, gluten, laktose og nødde allergier.
Most dishes can be made gluten and lactose-free. Everything is made from scratch and we can always take into account both vegetarians, vegan, gluten, lactose and nut allergies if only we will be informed about it.
Besøg
Vi var et smut forbi, læs om vores besøg her
Åbningstider
Tirsdag til torsdag 17.00 til 21.30
Fredag og lørdag 17.00 til 22.00
Gringas
Overgade 25
5000 Odense C
Tlf. 20 86 47 84
Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!