Nyheder fra Odense Spiseguide

Marcantonio Trattoria Pizzeria Odense

Ugens Spisested – Marcantonio Trattoria Pizzeria

4. september 2023

Denne uges spisested er Marcantonio Trattoria Pizzeria – Prisbelønnet og autentisk italiensk restaurant beliggende i hjertet af Odense.

Marcantonio er et Trattoria drevet af ønsket om at skabe et autentisk miljø med rustikke italienske madtraditioner. Vi siger gerne, at maden skal smage, som den gjorde, da vi selv var drenge og var på besøg hos mormor hjemme i Rom: Enkelt og lækkert – og så skal stemningen være familiær og afslappet.

Hos Marcantonio bringer vi altså det bedste fra det italienske køkken til dig. Vores rustikke Trattoria er beliggende i hjertet af Odense. Der bydes på en række spændende smagsoplevelser. Fælles for dem alle er den traditionelle italienske baggrund og den ægte smag af Italien, hvor smagen og de enkle, nøje udvalgte råvarer er i fokus.

 

Selskab:

Hos Marcantonio har vi gode og hyggelige lokaler hvor du kan holde din fødselsdag, reception eller private fester. Vores mad er præget af traditionelle italienske madtraditioner og byder på en autentisk smagsoplevelse fra Støvlelandet.
Hvis du er interesseret i at høre mere, så er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 31 60 73 93 eller sende os en mail til marcantonio.odensen@gmail.com.

 

Åbningstid:

Mandag kl. 17.00-21.00
Tirsdag og Onsdag kl. 12.00-21.00
Torsdag til Lørdag kl. 12.00-21.30
Søndag kl. 12.00-21.00

 

Marcantonio Trattoria Pizzeria
Vintapperstræde 8
5000 Odense C
Tlf. 31 60 73 93

 

Der kan være sket ændringer siden opslaget blev lavet, så husk at tjek deres website!

Nyheder fra Odense Spiseguide

Om Odense Spiseguide

På Odense Spiseguide finder du altid opdateret information om restauranter, kommede musik-/ teater- og spisearrangementer. Kontakt os og få din restaurant eller dit arrangement med i guiden.

Odense Spiseguide
Casino Odense