Nyheder fra Odense Spiseguide

Populær vinbar lancerer nyt koncept med usædvanlig rabat på glasvin

12. februar 2024

SALUTE | wine & food, Odenses hyggelige vinbar, har besluttet at løfte vin-festlighederne til nye højder ved at introducere deres seneste koncept, “Wine o’clock”. Fra og med fredag vil vinelskere kunne nyde endnu større besparelser på deres foretrukne glas vin.
 
SALUTE | wine & food har allerede gjort sig bemærket som den nok mest prisvenlige vinbar i Odense, og med lanceringen af “Wine o’clock” bliver det endnu mere overkommeligt for alle at nyde kvalitetsvine til fordelagtige priser. Fra kl. 15-17 alle åbningsdage vil alle glasvine fås med en ekstraordinær rabat på 25%.
 
“Vi ønsker at give vores gæster en ekstra grund til at starte eftermiddagen på SALUTE | wine & food og nyde vores omfattende udvalg af vine. ‘Wine o’clock’ er vores måde at skabe en hyggelig atmosfære og tilbyde gode vine til en pris hvor alle kan være med,” siger Jakob Faust.
 
Hidtil har SALUTE sørget for at der altid kan nydes et glas vin fra kun 60,- – med det nye koncept kan du dermed, i de første to timer af åbningstiden, få et glas god vin fra kun 45,-
 
Initiativet lanceres bevidst på Black Friday, men “Wine o’clock” vil blive en permanent del af SALUTEs tilbud og vil være tilgængelig alle åbningsdage fremover.
 
“Vi har ikke tidligere fejret Black Friday, da vores priser i forvejen er så medgørlige. Det gør vi heller ikke som sådan i år, men vælger i stedet at bruge dagen på at søsætte det nye koncept”.
 

Detaljer om “Wine o’clock”:

●  Startdato: Fredag d. 24. november

●  Tidspunkt: Torsdage, fredage og lørdage fra kl. 15.00-17.00

●  Sted: SALUTE | wine & food – Overgade 25, kld., 5000 Odense C

SALUTE | wine & food inviterer alle vinelskere til at deltage i “Wine o’clock” og opleve den perfekte kombination af kvalitetsvine og uovertruffen besparelser.

SALUTE | wine & food
Overgade 25, kld., 5000 Odense C
Tlf. 22 53 02 22

Nyheder fra Odense Spiseguide

Om Odense Spiseguide

På Odense Spiseguide finder du altid opdateret information om restauranter, kommede musik-/ teater- og spisearrangementer. Kontakt os og få din restaurant eller dit arrangement med i guiden.

Odense Spiseguide
Casino Odense